SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu

Okulumuzda "Multıcultural Mosaic (Çok Kültürlü Mozaik ) İsimli E Twinning Projesi Yürütülmektedir.

Okulumuz öğretmenlerinden Cemile Çaptır Uçak tarafından "Multicultural Mosaic(Çok Kültürlü Mozaik) adlı Türkiye ,Romanya,Yunanistan ve İtalya olmak üzere 22 üyeyle başlayan E Twinning projesi yürütülmektedir.

Proje ile toplumlar arasındaki benzerlikler ve etnik,ırk,din,dil gibi farklılıklara karşı ayrımcı olmayan davranışlar geliştirilmesi teşvik edilerek yabancı öğrencilerle entegrasyon yapılarak dil becerilerinin geliştirilmesi sağlanacaktır.Projemiz okulumuzun tanıtımıyla başlamıştır.

İlk online toplantı öğrencilerimiz Nisanur Gökduman, Elif Eylül Gökduman ,Melek Türkoğlu ve Merve Türkoğlu'nun katılımıyla Türkçe öğretmeni Cemile Ç.UÇAK rehberliğinde gerçekleşmiştir.

15-03-2023

Yayın: 15.03.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 08:56 - Görüntülenme: 117